Sąvartynas Vidugirių k. 3, Vievio sen., Elektrėnų sav. , aikštelės https://www.vaatc.lt/aiksteles/ bei stotelės DĖK’ui https://www.stoteledekui.lt/ vasario 16 d. nedirbs.

Apie bendrovę 700DĖK'ui Sąvartynas Aikštelės MBA Kontaktai

Informavimas apie pažeidimus

Pranešti vidiniu informacijos apie pažeidimus teikimo kanalu

Informacijos apie pažeidimus UAB ,,VAATC“ (toliau – Bendrovė) teikimo tvarkos aprašas nustato informacijos apie galimai rengiamus, padarytus ar daromus pažeidimus teikimo Bendrovėje veikiančiu vidiniu informacijos apie pažeidimus teikimo kanalu, informacijos nagrinėjimo ir sprendimų priėmimo tvarką.

Bendrovėje veikiančiu vidiniu informacijos apie pažeidimus teikimo kanalu informaciją turi teisę pateikti asmuo, kurį su Bendrove sieja ar siejo tarnybos ar darbo santykiai arba sutartiniai santykiai (konsultavimo, rangos, stažuotės, praktikos, savanorystės ir pan.).

2020 – 2023 metais pranešimų apie galimai rengiamus, padarytus ar daromus pažeidimus Bendrovėje, naudojantis vidiniu informacijos apie pažeidimus teikimo kanalu, nebuvo gauta.

Bendrovėje paskirtas kompetentingas subjektas, kuris administruoja vidinį informacijos apie pažeidimus teikimo kanalą

  • Teisės tarnybos viešųjų pirkimų specialistė Jolanta Truncė el. p. jolantat@vaatc.lt; tel. (+370) 680 46457 (laikinai nedirba)
  • Teisės tarnybos teisininkė Gabija Grilauskaitė  el. p. gabijag@vaatc.lt; tel. (+370) 614 56528 (Jolantos Truncės laikinojo nedarbingumo, atostogų, komandiruočių atvejais)

Pranešti STT šiais būdais  

  • Mobiliąja programėle „Pranešk STT“. Programėle galima ne tik dar paprasčiau pranešti apie korupcijos atvejus, bet ir kasdien tiesiogiai gauti STT naujienas, stebėti naujausią statistiką, taip pat žemėlapyje žymėti „karštuosius taškus“ – vietas, kuriose galimai susidūrė su korupcija
  • Parsisiųsti „Pranešk STT“ programėlę galima čia: „Android“ ir „iOS
  • Paskambinti visą parą veikiančia „Pranešk STT“ linija (8 5) 266 3333
  • Nusiųsti informaciją el. paštu pranesk@stt.lt
  • Palikti pranešimą STT interneto svetainėje www.stt.lt – https://www.stt.lt/pateikti-pranesima-apie-korupcija/7425

Pranešti „Skaidrumo linijai“